menu

Varför välja våra jutepåsar?

Våra minipåsar av jute är ideala för presentartiklar vid handelsmässor eller företagsevent. Det är ett fantastiskt och unikt paketeringsalternativ för företaget som vill förmedla en rå, naturlig känsla till sitt företags varumärke.

Som en av våra toppsäljare, gör du säkerligen rätt val när du väljer en jutepåse. Jute är en naturlig, hållbar fiber som används för att göra små säckväv. Våra jutepåsar liknar en liten säckvävs- eller jutevävspåse.

Jutepåse

Funktioner Jutepåse

PE påsar mjuk känsla konst jute
Utan den mjuka lukten av naturlig jute

Beställ dina Jutepåse

30 dagars returpolicy

Video showcase

Se den här fantastiska videon för att se hur en av våra älskade kunder Minty Wendy använder jute strängsäckarna.

 

Fördelarna med att använda våra jute look-snörväskor

 • Få din produkt att sticker ut

  Med Jute Drawstring-väskor märks dina produkter. Säckvävfodrarna är det perfekta tillbehöret för att dra ihop det naturliga, organiska utseendet, harmonisera med det övergripande temat för din speciella dag.

 • Jutepåse

  De trivs din försäljning

  Varför köper folk hela tiden mer från din produkt? Eftersom de älskar eftertänksamhet ger tejute strängsäckar en presentförpackningslösning.

 • Jutepåse

  Få stjärnbetyg från dina kunder

  ” Precis vad jag letade efter. Kommer definitivt att köpa lite mer. “” Nej, detta är inte ett skämt, det här är en slumpmässig produktrecension på våra säckvävsfodral.

Recensioner

 1. Tommy (verifierad ägare)

  100% satisfied perfect for Christmas calendar and as gift bags or storage.

Hur skulle det vara med ett bröllop eller en speciell födelsedag med en rustik, vintage prägel? Jutepåsarna är ideala accessoarer för att få till den där naturliga, organiska stilen som harmoniserar med det övergripande temat på din speciella dag.

Våra dragbandspåsar av jute är populära vid sommarevenemang också! Om du väljer att ha ett anspråkslöst trädgårdsbröllop eller till och med ett födelsedagskalas utomhus, är jutepåsar perfekta för den här tiden på året. Tyget kompletterar en naturinspirerad design. Du kan till och med sätta på små blommor till bandet för att lägga till ett färgstänk eller detaljer till dina minipåsar av jute.

Jute är inte ett halvgenomskinligt material, så dina gäster kommer att få en överraskning när de öppnar påsen och upptäcker sina omtänksamma gåvor. Som riktig jute, är våra små säckvävspåsar av hög kvalitet och hållbara – den perfekta förpackningen för mer naturliga produkter eller gengåvor.

Vilka egenskaper har våra små säckvävspåsar?

De små säckvävspåsarna finns i en mängd storlekar, listade som bredd x höjd:

Mini: 7,5 cm x 10 cm.
Small: 10 cm x 15 cm
Medium: 15 cm x 20 cm
Medium+: 18 cm x 24 cm
Large: 20 cm x 30 cm
XL: 26 cm x 35 cm

Minipåsarna av jute till återförsäljning är gjorda av PE-tyg som gör dem mjuka till känslan. De har också ett hållbart satinband med bredden 2,5 mm. Jutepåsarna formar ett autentiskt säckliknande utseende när bandet dragits samman i toppen. Påsarna har också subtila invändiga stygn.

Paketeringsalternativen inkluderar:

Mini: 200 påsar per kartong
Small, medium och medium: 100 påsar per kartong
Large and XL: 50 påsar per kartong

Vad kan du förvänta dig av din beställning av minipåsar av konst jute?

Jutepåsarna är tillgängliga med kostnadsfri paketspårning inom tre dagar. Om du inte är helt nöjd med din order, erbjuder vi en 30 dagars returpolicy. Jutepåsarna finns tillgängliga för återförsäljning i Sverige. Köp i större volymer för vår speciella mängdrabatt.