menu

Få din Dragbandspåsar av bomullatt stå fram på ett ansvarsfullt sätt.

Våra dragbandspåsar av bomull är en av våra toppsäljare och finns tillgängliga för återförsäljning. De kan köpas i tre olika storlekar: small, medium eller large.

Bomull är en frisk och tidlös klassiker som kan användas till en mängd olika ändamål. Dess styrka gör det till ett i synnerhet användbart tyg för hushållssaker som slits kraftigt. Hos Organza Bags älskar vi speciellt att använda den naturliga enkelheten hos bomull för att skapa klassiska dragbandspåsar. Dragbandspåsar av bomull kan användas till en rad olika tillfällen och ändamål, inklusive att rymma gengåvor vid bröllop och sommarevenemang.

Denna produkt är fantastisk för butiker som säljer hälsosam mat eller miljömedvetna organisationer. Vi använder helt naturligt bomullstyg och påsarna är starka nog att bära allt från oförpackad mat till naturliga kosmetiska produkter.

Bomullspåse med dragsko

Funktioner Bomullspåse

100% organisk bomull, vävnad i twill-struktur (du vet det från dina jeans)
Tung kvalitet på upp till 180 gram

Beställ dina Bomullspåsar

30 dagars returpolicy

Video showcase

Se den här fantastiska videon för att se hur en av våra älskade kunder Minty Wendy använder bomullssträngsäckarna.

 

Varför välja satinsträngsäckar?

 • Bomullspåse med dragsko

  Inga bekämpningsmedel eller gödningsmedel.

  Organiska produktionssystem fyller och upprätthåller jordens fertilitet, minskar användningen av giftiga och beständiga bekämpningsmedel och gödselmedel och bygger biologiskt mångfaldigt jordbruk.

 • 100% bomull i 180 gram twill

  Vår bomull har en twill struktur väv (du vet det från dina jeans). Tung kvalitet på upp till 180 gram.

 • Jutepåse

  Bra förpackningar kan leda till större försäljning

  Varför kommer våra kunder att återvända efter våra bomullsmuslindragsäckar? Eftersom de gör att deras produkt sticker ut och trivs försäljningen som ingen annan förpackning.

Recensioner

 1. Magdalena Tjäder

  Älskar dessa påsar. Jag köper olika storlekar och trycker loggan själv med egen stämpel. Mina kunder tycker det känns lyxigt att få sina smycken i en välgenomtänkt presentpåse som dessutom är miljövänlig.

 2. RetroCrafts / Eva S

  Bra och snabb leverans. Fina påsar.

 3. Alexander Bracquemont (verifierad ägare)

  Påsarna verkar välgjorda. Dock så var det ett exemplar som inte gick att dra åt då den antagligen inte var rätt knuten eller felsydd.

 4. molle.anderson (verifierad ägare)

  Bra grejer! Letade runt ett tag och detta är en bra deal inom Europa

Intresserad av en skräddarsydd design på din dragbandspåse av bomull?

Som en av våra personliga tjänster, erbjuder vi på Shingyo våra klienter möjligheten att skräddarsy påsarnas design. Detta tillåter dig att trycka en bild på påsarnas framsida – kanske ditt företags logga eller ett personligt konstverk. Denna process är särskilt popular bland företag som söker marknadsföra sitt varumärke eller marknadsföra nya produkter.

Om du tror at ten skräddarsydd design kan vara rätt för dig, tilldelar vi dig en medlem av vårt expertteam som går igenom processen med dig. Därifrån gör vi allt det hårda arbetet. Processen inkluderar att screentrycka loggan eller designen på framsidan av varje påse med en permanent bläcklösning.

Våra bomullspåsar finns i tre storlekar

Våra bomullspåsar finns i en mängd storlekar, listade som bredd x höjd:

Extra Small: 9,5 cm × 12 cm
Small: 10 cm x 15 cm
Medium: 15 cm x 20 cm
Medium+: 18 cm x 24 cm
Large: 20 cm x 30 cm
XL: 26 cm x 35 cm

Påsarna är gjorda utav 100 % ren bomull. På grund av dess naturliga struktur skapar tyget en twill- och jeansliknande struktur.

Varje kartong innehåller 100 påsar.

Vad kan du förvänta dig av din beställning?

Vi erbjuder våra kunder en kostnadsfri leveranstjänst i samband med deras inköp av dragbandspåsar av bomull. Paketet levereras vanligtvis inom tre arbetsdagar. Emellertid, om du väljer alternativet att skräddarsy påsarnas design, kan leveransen ta upp till åtta veckor.

Om du inte är helt nöjd med din order, bör du kontakta en av våra teammedlemmar så snart som möjligt angående vår 30 dagars returpolicy. Våra dragbandspåsar av bomull finns tillgängliga till återförsäljning i Sverige.

Vackra bomullspåsar med dragband. Högvalitativ 100 % bomull. Tillgänglig i storlekarna small, medium och large.

Material: 180 gram av 100 % bomull
Twillstruktur (som jeans)

Paketering: 9,5 cm × 12 cm, 10 cm x 15cm, 15 cm x 20 cm och 18 cm x 24cm 100 st/kartong
Paketering: 20 cm x 30 cm och  26 cm x 35 cm 50 st/kartong