menu

Minidragbandspåsar av linne – gengåvopåsar av linne

Linne är ett högkvalitativt, hållbart och motståndskraftigt material som vanligtvis används för att göra saker som slits kraftigt, såsom förkläden, handdukar, bordsdukar och väskor.

Dragbandspåsarna av linne är en av våra toppsäljare. En av de huvudsakliga anledningarna till att teamet på Shingyo älskar dragbandspåsarna av linne så mycket, är för dess enkla och hushållsrustika stil. Linne har också en karaktäristisk robusthet och anpassningsförmåga.

 

Linnepåsar

Funktioner Linne dragskoväskor,

– “Lekfull”, platt vävtyg.
– Tygkomposition av bomull / linne / PE.
– Hållbar, högkvalitativ bomullssladd 3mm.

Beställ dina Linne dragsko Väskor

100% pengar tillbaka garantuee

Video showcase

Se den här fantastiska videon för att se hur en av våra älskade kunder Minty Wendy använder linne strängsäckarna.

 

Fördelarna med att använda våra linne snörväskor

 • Få din produkt att sticker ut

  Med Jute Drawstring-väskor märks dina produkter. Säckvävfodrarna är det perfekta tillbehöret för att dra ihop det naturliga, organiska utseendet, harmonisera med det övergripande temat för din speciella dag.

 • Jutepåse

  De trivs din försäljning

  Varför köper folk hela tiden mer från din produkt? Eftersom de älskar eftertänksamhet ger tejute strängsäckar en presentförpackningslösning.

 • Jutepåse

  Få stjärnbetyg från dina kunder

  ” Precis vad jag letade efter. Kommer definitivt att köpa lite mer. “” Nej, detta är inte ett skämt, det här är en slumpmässig produktrecension på våra säckvävsfodral.

Recensioner av verkliga linne

  Varför välja våra minidragbandspåsar av linne?

  Den tidlösa och naturliga skönheten hos våra dragbandspåsar av linne passar perfekt till ett sommarbröllop eller trädgårdsfester. Minidragbandspåsarna av linne är perfekta för att rymma en liten, minnesvärd gåva till dina gäster som ett tecken på tacksamhet.

  Varför välja våra minidragbandspåsar av linne till ditt företag?

  Den trendiga, stilrena attraktionen och den höga kvaliteten på dessa gengåvopåsar av linne är de perfekta påsarna för presentartiklar på handelsmässor och företagsevent. De är speciellt gynnsamma bland kosmetikföretag som säljer naturliga eller handgjorda produkter, och bland hälsoorganisationer som vill marknadsföra en ren och stilren varumärkesframtoning.

  Vi erbjuder skräddarsydda designalternativ till våra linnepåsar.

  Med våra dragbandspåsar av linne går vi ett steg längre och erbjuder våra kunder chanson att ha deras egen logga eller illustration tryckt på framsidan. Processen innebär att ta din önskade illustration och screentrycka den på varje påse med en permanent bläcklösning.

  Om du förbereder dig för din bröllopsdag, varför inte trycka datumet på gengåvopåsarna så att dina gäster kan gå hem med de speciella minnena från din dag.

  Om du firar en årsdag eller milstensfödelsedag, sätter ett emblem eller en fras tryckt på framsidan av påsarna en personlig prägel på gengåvopåsarna och får minnena att räcka längre.

  Eller om du marknadsför ditt varumärkes framtoning, tryck din logga på påsarna för att lämna ett bestående intryck på dina kunder och företagspartners.

  Vilka egenskaper har dragbandspåsarna av linne?

  Minidragbandspåsarna av linne finns tillgängliga i en mängd storlekar, listade som bredd x höjd:
  Mini: 7,5 cm x 10 cm
  Small: 10 cm x 15 cm
  Medium: 15 cm x 20 cm
  Large: 18 cm x 24 cm

  Tyget är gjort av bomull, linne och en PE-blandning.

  Linnepåsarna inkluderar ett starkt bomullsband som stängs i toppen. Minidragbandspåsarna har subtila invändiga stygn.

  Paketeringsalternativen är:

  100 påsar per kartong
  200 påsar per kartong