menu

Video showcase

Se den här fantastiska videon som vi gjorde.

 

Alla våra organzapåsar förvaras i vårt lager. Organzamaterialet, ursprungligen gjort av silke, är en favorit bland designers och eventplanerare på grund av dess hållbarhet och anpassningsförmåga. Fibern är skör och används vanligen för att göra brudklänningar och formell klädsel. Det halvgenomskinliga materialet har en fast och samtidigt mjuk känsla, som gör det lätt att ändra och designa.

Mini organzapåsar

Funktioner Små organzapåsar,

– PE Organza väskor är halvgenomskinliga.
– Lurex-garn i metalliskt silverfärg längst upp på påsen.
– Skräddarsydda påsar på begäran.
– Välj din storle: 7×12, 10×15, 15x20cm

Beställ dina Smä Organzapåsar

30 dagars returpolicy

Fördelarna med att använda våra Små organzapåsar

 • Lämplig för varje produkt och evenemang

  Få din produkt märkt. Bra val för ditt affärsevenemang, tradeshow, lägg till en söt touch till ditt speciella tillfälle

 • Jutepåse

  De trivs din försäljning

  Varför köper folk hela tiden mer från din produkt? Eftersom de älskar eftertänksamhet ger tejute strängsäckar en presentförpackningslösning.

 • Sammetspåse

  Få stjärnbetyg från dina kunder

  Precis vad jag letade efter. Kommer definitivt att köpa lite mer. “” Nej, det här är inte ett skämt, det här är en slumpmässig produktrecension på våra organza-påsar.

Små organzapåsar Recensioner

  Varför välja våra organzapåsar?

  Dessa nätta älvpåsar är söta och roliga, vilket gör dem ideala för ett barnkalas, bröllop eller en mässa. De har den perfekta storleken för att rymma choklad eller godis, som ska ges som gåva eller välvilja. Alternativt kan påsarna användas för att förvara ett smycke åt en nära vän eller familjemedlem. Oavsett event, tillför dessa små älvpåsar av organza en fin detalj till din ditt speciella evenemang.

  Kunder kan köpa sina organzapåsar i nyanserna silver, svart, vit och många andra färger. Dessa färger kan lika lämpliga för eleganta, formella eller roliga event. Varför inte inkorporera organzapåsar till din middagsbjudning eller babyshower? Med våra organzapåsar är möjligheterna oändliga. Allt du behöver göra, är att välja vad du vill stoppa in i dem. Det halvgenomskinliga materialet tillåter gästerna att få en spännande tjuvtitt på sina gåvor.

  Hur kan mitt företag dra nytta av dessa organzapåsar med dragband?

  Denna stil av organzapåsar med dragband är väldigt populär hos små smyckesföretag som förstår att bra paketering är en essentiell del i en bra marknadsstrategi. Dessa påsar fungerar bra i affärerna, eftersom de attraherar kundens ögon och engagerar deras nyfikenhet.

  Vilka egenskaper har organzapåsarna med dragband?

  Organzapåsarna finns tillgängliga i olika färger: svart, silver och vit.

  Våra små organzapåsar är gjorda av ett halvgenomskinligt material. Den detaljerade, metalliska fållen vid påsens öppning är gjord av lurexgarn.

  Materialet är medium till fast till känslan. Det högkvalitativa satinbandet är 4 mm brett och knyts samman vid påsens topp för att åstadkomma den önskade attraktiva formen.

  Standardpaketering är 100 påsar per kartong.

  Vad kan du förvänta dig av din beställning?

  Organzapåsarna finns tillgängliga med kostnadsfri leverans inom tre dagar, med paketspårning.

  Om du inte är helt nöjd med din beställning, erbjuder vi en 30 dagars returpolicy.
  Älvpåsarna av organza finns tillgängliga för återförsäljning över hela Europa. Köp i stor volym för att få vår speciella bulkrabatt.

  Påsarna är fantastiska på mässor för att innehålla gratisprov av din nya produkt. De är utmärkta för att rymma nya prylar eller små apparater, som ditt företag nyligen släppt till marknaden. Utöver detta, kan du använda påsarna i din affär för att rymma elektroniska apparater. Paketering är helt och hållet en del av marknadsföringen. Och vilket bättre sätt finns det att marknadsföra din nya produkt på, än att använda läderliknande påsar som en iögonfallande alternativ paketering?