menu

Delikat, lyxigt, oemotståndligt. Dragbandspåsar av sammet .

Våra dragbandspåsar av sammet är gjorda utav högkvalitativt tyg, som kan lägga till en känsla av lyx till vilket tillfälle som helst under året. Våra sammetspåsar är praktiska och samtidigt eleganta – den ideala påsen att förvara fina smycken i.

Sammetspåse

Funktioner i Sammetspåse

– Enastående kvalitet sammet, något elastiskt.
– Det är 100 påsar i en kartong

Beställ dina Sammetspåse

30 dagars returpolicy

Video showcase

Se denna fantastiska video för att se hur du kan anpassa dina Shingyo-väskor.

 

Fördelarna med att använda våra linne snörväskor

 • Sammetspåse

  Lägg till moulin rouge touch

  Alla älskar den berömda moulin rouge i Paris. Den röda sammet är ofördelaktig kopplad till glamour och karisma. Folk älskar bara sammet och naturligtvis vackra smycken.

 • Jutepåse

  De trivs din försäljning

  Varför köper folk hela tiden mer från din produkt? Eftersom de älskar eftertänksamhet ger tejute strängsäckar en presentförpackningslösning.

 • Jutepåse

  En kund över våra sammetfickor:

  Mycket nöjd med detta köp. Jag var orolig för att köpa dessa tänker att dessa kan vara ganska hårt, plastiskt, sammet material och billiga, eftersom de är så bra pris. Jag läste recensionerna och bestämde mig för att ta en chans. Jag behöver inte ha orolig, de är lysande, väldigt välgjorda och snyggt snörda.

Recensioner av verkliga sammet

  Om du väljer att vara värd för en fin middagsbjudning, varför inte förvara dina gästers gengåvor i dessa stilrena påsar? Våra sammetspåsar är ett elegant och tidslöst paketeringsalternativ till presentlådor eller presentpåsar av papper.

  Sammetspåsarna är perfekta för att bära smycken och andra ömtåliga accessoarer i, såsom fickur, kedjor, armband eller stenar. Våra smyckespåsar finns tillgängliga för återförsäljning och är utmärkta för juvelerare som förstår vikten av att ta hand om fina smycken. Påsarna kan ges till kunder som ett extra skydd att förvara deras inköp i.

  Våra dragbandspåsar av sammet kan också inkludera alternativet att skräddarsy designen

  Här på Shingyo är vi stolta över att ge våra kunder en unik upplevelse. Därför producerar vi skräddarsydda sammetspåsar vid efterfrågan.

  Om du letar efter en skräddarsydd sammetspåse, erbjuder vi dig möjligheten att trycka text eller bilder på framsidan av påsarna – kanske ditt företags logga eller något som du designat själv. En medlem från vårt expertteam kommer att gå igenom processen med dig om du vill veta mer om hur tryckprocessen fungerar.

  När du har valt färgen och storleken på din sammetspåse, ber vi dig att skicka oss bilden eller illustrationen som du vill trycka på framsidan av påsarna. Sedan screentrycker vi designen på framsidan av påsarna med en permanent bläcklösning.

  Våra sammetspåsar finns i olika storlekar och färger

  Våra dragbandspåsar av sammet finns tillgängliga i två olika storlekar.

  Medium: 7,5 cm × 10 cm i 8 x10 cm
  Large: 10 cm × 15 cm

  Påsarna kan antingen vara röda eller svarta, och inkluderar ett satinband som är 2,5 mm bred.

  Det är 100 påsar i en kartong.

  Vad kan du förvänta dig av din order?

  Vi erbjuder våra kunder en kostnadsfri leveranstjänst. Vi levererar dina sammetspåsar direkt till din dörr inom tre arbetsdagar.

  Om du väljer att skräddarsy dina påsar är leveranstiden åtta veckor.

  Om du inte är helt nöjd med din order kan du utnyttja vår 30 dagars returpolicy. Våra sammetspåsar finns till återförsäljning i Storbritannien och i hela Europa.

  Sammetspåsarnas mått i storkek small: 7,5 cm x 10 cm. Sammetspåsarnas mått i storlek medium: 10 cm x 15 cm. Dessa smyckespåsar i sammet kommer få din produkt att skina. För att förpacka smycken och andra fina gåvor.

  Produktegenskaper:
  – Toppkvalitativ sammet, något elastisk.
  – Hållbart, högkvalitativt satinband med 2,5 mm bredd.