Din leverantör för Små påsar
0 mini-cart
0.00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

menu

Kategorier

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Tack för att du använder https://shingyo.se/ (”Webbplatsen”). Vi på Shingyo Inc. är engagerade i att skydda din integritet. Vi har skapar denna integritetspolicy för att säkerställa att du vet vilken information vi samlar in och hur vi använder dem. När du använder vår webbplats innebär det att du ger ditt uttryckliga medgivande till insamling, lagring, avslöjande och användning av dina uppgifter så som vi har beskrivit i denna integritetspolicy samt att du samtycker till villkoren i denna integritetspolicy.

Vi kommer att uppdatera denna integritetspolicy då och då, så att den återspeglar förändringar i våra metoder och tjänster. När vi gör ändringar i denna integritetspolicy underrättar vi dig om detta i enlighet med vad som anges i vårt användaravtal. Vi rekommenderar också att du då och då kommer tillbaka och läser denna integritetspolicy så att du alltid känner till vilka personliga uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem och vem vi avslöjar dem för. Din fortsatta användning av Webbplatsen regleras genom vår för tillfället aktuella integritetspolicy.

Först en anmärkning avseende överföring och uppläggning av uppgifter på Webbplatsen:

När du registrerar dig för ett Shingyo-konto anger du en e-postadress och ett lösenord som du ger oss tillgång till. När du sedan lägger upp en design, anslår en kommentar eller ett meddelande på Webbplatsen, lämnar ut information i samband med funktioner som fanklubbar, önskelistor, forum, medlemsprofiler, recensioner och rekommendationer kan det hända att andra användare får se ditt användarnamn.

Om din kommentar eller ditt meddelande innehåller personliga uppgifter och du lägger upp den på en sida som är tillgänglig för allmänheten kan det dessutom hända att tredje part ser dessa uppgifter, vilket kan leda till att du får oombedda meddelanden från sådana parter.

Vilka uppgifter samlar vi in?

Uppgifter som lämnas av dig:

Du kan ge oss vissa personliga uppgifter när du:

registrerar dig för ett Shingyo-konto,
beställer produkter eller presentkort,
begär kundsupport eller skickar något annat meddelande till oss,
anmäler dig för nyhetsbrev, e-postvarningar och specialerbjudanden,
går med i lotterier eller pristävlingar,
anmäler dig för eller löser in specialerbjudanden,
besvarar enkäter,
använder funktionen Email-to-a-Friend eller Refer-A-Friend samt
Sådana uppgifter kan omfatta namn, e-postadress, faktureringsadress, leveransadress och kreditkortsnummer. Du kan också ge oss information om andra personer, t.ex. deras e-postadresser, om du skickar en produkt till en vän via e-post eller hänvisar en vän till Webbplatsen eller våra kampanjer.

Information som samlas in via produktrecensioner

Du kan välja att skicka in en produktrecension. Om du anslår en recension kan det hända att vi ber om viss information för att validera recensionen, t.ex. din e-postadress, ett fotografi samt den ort och det land där du bor. Om du skickar in en recension kan det hända att vi publicerar din geografiska plats eller annan anonym information, men din e-postadress hålls hemlig. Kom dock ihåg att alla personliga uppgifter som du skickar in som en del av recensionen kan läsas eller användas av andra besökare på Webbplatsen. Vi ansvarar inte för några personliga uppgifter som du väljer att skicka med som en del av din recension. Vi är säkra på att du kan anslå en användbar recension utan att avslöja personliga uppgifter.

Hur håller vi dina uppgifter säkra?

När du gör beställningar eller visar din kontoinformation använder vi kommersiellt rimliga och allmänt accepterade tekniska skyddsåtgärder för att hålla alla uppgifter vi samlar in om dig säkra. Den säkra serverprogramvara (SSL) vi använder krypterar all information du matar in innan den skickas till oss. Din Zazzle-kontoinformation skyddas dessutom med lösenord för att värna om din integritet och säkerhet. Du bör alltid vidta åtgärder för att hålla det lösenord du väljer hemligt. Det är viktigt att du skyddar dig mot obehörig tillgång till ditt lösenord och din dator. Kom ihåg att logga ut när du använder en delad dator.

Vi bedriver vår verksamhet över hela världen och många av våra datorsystem är för närvarande baserade i EU. Detta innebär att dina personliga uppgifter bearbetas i EU, där dataskydds- och integritetsregler eventuellt inte erbjuder samma skydd som i andra delar av världen, t.ex. i USA. Om du skapar ett användarkonto innebär det att du samtycker till denna Integritetspolicy och till att alla uppgifter du lämnar överförs till oss i EU.

Du kan välja att inte ge oss vissa uppgifter, men det kan leda till att du inte har möjlighet att använda vissa funktioner på vår webbplats eftersom uppgifterna behövs för att du ska kunna registrera dig som medlem, köpa produkter eller tjänster, delta i en tävling, kampanj, enkät eller sweepstake, ställa frågor eller initiera andra transaktioner på vår webbplats.

Vi arbetar mycket hårt för att skydda din integritet, men vi lovar inte och du ska inte förvänta dig att dina personliga uppgifter eller din privata kommunikation alltid ska förbli hemliga. Vi vidtar visserligen branschens standardåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter, men vi kan inte garantera total säkerhet.

Hur använder vi dina uppgifter?

Vi använder de personliga uppgifter du lämnar för att:

tillhandahålla funktionerna på Webbplatsen,
besvara dina förfrågningar om produkter och tjänster,
betala ut intjänade pengar,
kommunicera med dig angående status för dina beställningar och andra förfrågningar om våra produkter och tjänster,
skicka dig information om produkter och tjänster,
tillgodose våra interna affärsändamål, t.ex. dataanalys, revision osv.,
hjälpa oss skapa innehåll som är mest relevant för dig samt
tillhandahålla meddelanden om resultaten från lotterier, pristävlingar och andra kampanjer.
Vi använder din e-postadress för att kommunicera med dig om ditt konto och för att skicka vissa underrättelser till dig. Du kan ange hur ofta du vill få sådana meddelanden i dina Zazzle-kontoinställningar.

När du köper produkter från Webbplatsen kan det hända att vi använder din e-postadress eller andra personliga uppgifter då och då för att skicka marknadsföring och underrättelser till dig, oavsett om du skapade ett konto hos oss eller ej. Du kan säga upp prenumerationen eller ange hur ofta du vill få sådan e-post på sidan med kontoinställningar i ”MyAccount”.

Om du skickar en produkt till en vän via e-post eller hänvisar en vän till Webbplatsen eller våra kampanjer kommer vi att använda din väns e-postadress för att skicka det e-postmeddelande du begärde. Din väns e-postadress kommer endast att användas i detta syfte om ni inte beviljar tillstånd till annat.

Vi använder icke-personliga uppgifter för att övervaka användning av och prestanda på Webbplatsen, så att vi kan lära oss mer om hur Webbplatsen används, vilket hjälper oss att förbättra våra produkter och tjänster och förbättra dina upplevelser på vår webbplats.

Avslöjar Shingyo insamlade uppgifter för utomstående?

Shingyo delar normalt inga personliga uppgifter om dig med andra personer eller icke-anknutna företag utan ditt medgivande, men:

Shingyo förser sina ombud och betrodda tjänsteleverantörer och entreprenörer med uppgifter för begränsade ändamål, t.ex. leverera kunders beställningar och bearbeta kreditkortstransaktioner, erbjuda vissa produkter och tjänster, kommunicera med kunder, tillhandahålla kundtjänst, hantera information på våra vägnar samt förbättra Webbplatsens funktioner. I sådana fall kräver vi att dessa parter samtycker till att endast använda uppgifterna i de syften för vilka vi tillhandahåller dem och i enlighet med vår Integritetspolicy.

Om du anmäler dig till en kampanj (t.ex. en pristävling eller ett lotteri) eller till en tjänst vi erbjuder i samarbete med en tredje part kan vi förse denna tredje part med dina uppgifter (t.ex. namn, e-postadress och kontoaktiviteter).

Shingyo förser sina säljare med förnamn och bostadsort och -land tillhörande Zazzle-kunder som har köpt säljarens produkter.

Shingyo kan också lämna ut uppgifter (inklusive namn, adress, telefonnummer och kontoaktiviteter) när vi efter eget gottfinnande anser att detta är nödvändigt och lämpligt för att:

Reklam

Shingyo kan använda tredjeparts tjänsteleverantörer för att annonsera på Internet och ibland på Webbplatsen på våra vägnar. De kan samla in anonym information om dina besök på Webbplatsen och om din interaktion med produkter och tjänster. De kan också använda information om dina besök på denna och andra webbplatser för att målinrikta reklam för varor och tjänster. Denna anonyma information samlas in med hjälp av en spårningskod, vilket är en standardteknik inom branschen som används på de flesta större webbplatserna. Om du vill ha mer information om dessa metoder och veta vilka alternativ som finns för att stoppa våra tredjeparts tjänsteleverantörers användning av denna anonyma information kan du kontakta oss på info@shingyo.se

Shingyo är en dynamisk marknad med många märkesprodukter och mycket märkesinnehåll. Vi erbjuder våra kunder möjligheten att välja att få e-post, underrättelser om kampanjer och liknande som erbjuds av våra partner. Du har rätt att välja att inte dra nytta av denna tjänst.

Hur gäller denna Integritetspolicy när jag går till tredjepartswebbplatser?

Du kan ha möjlighet att gå direkt till tredjepartswebbplatser från Webbplatsen. Denna Integritetspolicy gäller dock inte på tredjepartswebbplatser som du går till. Vi har ingen kontroll över tredje parters användning av personliga uppgifter som du ger dem och därför bör du läsa den integritetspolicy som gäller på varje tredjepartswebbplats du besöker innan du använder platsen eller avslöjar dina personliga uppgifter för leverantören.

Shingyo
Attn: Privacy
Elzepas 88
6662 XB, Elst (gld)
info@shingyo.se

Cookies

Du behöver inte acceptera cookies för att kunna besöka Sidan. Du kan dock inte använda dig av kundkorgen eller beställa något på vår sida utan att aktivera cookies. Cookies är små textfiler som för vår server identifierar din dator som en unik användare, då du besöker vissa sidor på Sidan och de lagras av din browser på din dators hårddisk. Cookies kan användas för att känna igen din IP-adress och besparar dig tid när du är inne på, eller vill gå in på, Sidan. Vi använder oss av cookies för att underlätta för dig när du använder Sidan (t.ex. minns vi vem du är när du vill lägga till något nytt i din shoppingvagn utan att behöva skriva in din e-mailadress på nytt). Du kan ställa in din browser så att den inte accepterar cookies, men detta begränsar starkt hur du kan använda dig av Sidan. Vänligen acceptera vår försäkran att användandet av cookies inte innehåller några personliga eller privata detaljer och att de är fria från virus. Om du vill ha mer information om cookies, gå till http://www.allaboutcookies.org eller om du vill veta hur du tar bort dem från din browser, gå till http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html.

Denna webbsida använder sig av Google Analytics, en web-analyserande service från Google Inc. (“Google”). Google Analytics använder cookies, som är textfiler på din dator, för att hjälpa webbsidan att analysera hur användarna navigerar på sidan. Informationen som genereras av cookien (inkl. din IP-adress) kommer att föras över till och lagras av Google på servrar i USA Google kommer att använda denna information för att utvärdera hur du använder webbsidan, sammanställa rapporter kring aktiviteten på webbsidan och ordna med annan service rörande webbsideaktivitet och internetanvändande. Google kan också överföra denna information till tredje part, om det är föreskrivet i lag, eller där tredje part behandlar informationen å Googles vägnar. Google för inte samman din IP-adress med någon annan data som lagras av Google. Du kan avsäga dig användandet av cookies genom att ställa in detta på din browser, var dock medveten om att detta begränsar hur du kan använda dig av Sidan. När du använder dig av Sidan, samtycker du till att uppgifter om dig kan processas av Google på de sätt som beskrivits ovan.

Vår hemsida använder sig av re-targeting som gör det möjligt för oss att skapa onlinekampanjer som är mer intressanta för dig. Re-targeting betyder att vi kan marknadsföra produkter som du nyligen tittade på hos våra partners hemsidor, vilket innebär att våra annonser, även på andra företags hemsidor, är relevanta för vad du skulle vilja se. Vi gör detta genom att analysera användarbeteende från data som är insamlade med våra cookies. Även denna typ av information är anonym, vilket betyder att ingen personlig information eller användarprofiler sparas.