menu

Cosmétiques L’IKE Nödvändigt för att bevisa dess naturlighet

Kosmetika IKE är ett italiensk märke, designat och tillverkat helt av ildykosmetiklab srl, närvarande på den italienska och utländska marknaden.

Detta varumärke har, tack vare den erfarenhet som uppnåtts genom åren och tack vare innovativa tekniker, ett brett utbud av ekologiska produkter (AIAB), dermatologiskt testade och med högkvalitativa material fokuserade på de aktiva ingrediensernas funktionalitet att dra fördelarna med kroppen.

Vid tillverkningen av varje produkt undviker vi strikt användning av kemiska medel som parabener, petrolatus, färgämnen och andra element som är skadliga för personens välbefinnande, allt material som strider mot vår yrkesetik. För varje produkt får kunden den dokumentation som krävs för att bevisa dess naturlighet.

Kosmetika IKE är också en parfym, berikar situationer, har drömmar och kan ha en energigivande eller avkopplande effekt. Ike-kosmetika känner till alla de individuella dofterna och genomsyrar diskret varje miljö med dessa italienska känslor

Kosmetisk linje för skydd, vård och välbefinnande för våra trogna följeslagare.
Deras vård är avgörande för ett hälsosamt liv, och tack vare vår expertis beslutade vi att formulera och designa linjen för LAIKA-certifierade kosmetika “BIO”

Sur web: www.likecosmetici.it “

- Besök produktsidan för denna artikel -
- Tillbaka till alla showcases -