Din leverantör för Miljövänliga Små påsar
0 mini-cart
0.00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

menu

Kategorier

MOMS

Om ditt företag registrerats i Sverige och du har ett giltigt EU momsregistreringsnummer ange detta nedan och du kommer att tillåtas att köpa med en momsskattesats på 0%. Vi har möjlighet att leverera med en 0% momssats eftersom vårt huvudkontor är ursprungligen beläget i Nederländerna. Om du inte har ett giltigt EU momsregistreringsnummer kommer standardmomssatsen på 21% att läggas till din totalsumma.

Ditt momsnummer kontrolleras här:

 

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatResponse.html

FAKTURA

Efter att vi har skickat presentpåsarna kommer fakturan för beställningen att sändas via e-post. För beställningar mottagna vardagar före klockan 12:00, får du fakturan samma dag eftersom presentpåsarna skickas samma dag, med undantag för helger. Kontrollera din e-post för skräppost/spam för att se att inte e-posten har hamnat där.

BETALNINGSMÖJLIGHET

Klarna

Klassikern bland enkla och trygga betalningar. När du handlar på faktura med Klarna får du alltid hem dina varor innan du betalar. Du betalar aldrig för något som är fel eller inte dyker upp. Det är enkelt, riskfritt och praktiskt. Dessutom betalar du hela beloppet direkt, så att det är ur världen.

Paypal

Vad är PayPal?

Om du använder PayPal kan du betala från ditt eget konto samt med ditt kreditkort. Du måste ha ett betalkonto hos PayPal för att göra det.

Fördelar PayPal:

 

PayPal garanterar en 100% säker verifiering med hjälp mycket avancerad teknik.

PayPals solida “proprietära riskmodeller” skydda dina kreditkortsbetalningar genom att                                             övervaka ovanlig aktivitet

PayPal-tekniken utvärderar transaktioner baserade på hundra variabler i syfte att                                              omedelbart fånga bedrägliga transaktioner

PayPals unika och patenterade metoder för kreditkortsverifiering ger PayPal-användare

ett tillägg av säkerhet

PayPal använder kraftfulla krypteringsmetoder för att koda och skydda din information.

via banköverföring

 

Idén är enkel: köparen överför pengar till säljarens konto.

Som köpare, vad behöver jag för att kunna göra en överföring?

Ett bankkonto och förmågan att göra överföringar (elektroniskt eller manuellt). Efter din beställning får du ett e-postmeddelande inom några minuter innehållande betalningsinformation. När betalningen har tagits emot, kommer din beställning att bearbetas och sändas.

Vad kostar en betalningsöverföring?

Kostnaderna för en betalningsöverföring varierar från bank till bank, men i de flesta fall låter det sig  göras utan kostnad.